Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud organizează în perioada septembrie – decembrie în cadrul Centrului de Tineret Bistrița următoarele proiecte : ”Tineri antreprenori în comunitate”, ”Spune da- comunicării!” și ”Start spre succes”.

Acțiunile se desfășoară în parteneriat cu: Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița—Năsăud, Primăria Municipiului Bistrița, Liceul Teoretic Radu Petrescu Prundu Bârgăului, ONG—uri din județ.

Acțiunile se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani și constau în activități de muncă în echipă și divertisment, ateliere de lucru, consiliere — orientare în cariera și campanii.

”Prin aceste proiecte urmărim ca tinerii implicați în proiecte să își dezvolte abilități de comunicare și interrelaționare, să își dezvolte abilități pentru a face alegeri educațional-ocupaționale în vederea realizării unui management al propriei cariere și abilități antreprenorial. Toți cei interesați să participe la cel puțin unul din proiectele de mai sus pot să ne contacteze la numărul de telefon 0263231470 sau la adresa Str. Parcului nr. 1, Bistrița — Compartimentul de Tineret”, spune directorul executiv, Constantin Florian.

SPUNE-TI PAREREA