CSM Bistrița a debuta cu stângul în noul sezon competițional de handbal feminin. Echipa antrenată de Horațiu Pașca a pierdut fără drept de apel la SCM Craiova, scor 25-19.

Bistrițencele n-au făcut față deloc unor adversare care au părut mult mai valoroase, dar și cu mai multă vitalitate și entuziasm. Craiova, o echipă care luptă pentru primele trei locuri a defilat în fața Bistriței, a condus din debutul meciului și avea la pauză un avantaj de 4 goluri (13-9).

În partea secundă, elevele lui Pașca parcă au căzut fizic iar oltencele s-au distanțat pe tabelă (până la 9 goluri avantaj) și datorită portăriței Dumanska, care a avut mai multe super-intervenții, coroborate cu evoluția foarte bună a Cristinei Zamfir. Revenită după o accidentare, Oana Chirilă a încercat să țină steagul sus pentru Bistrița și a mai redus din handicap. S-a terminat 25-19 pentru Craiova, scor care a reflectat diferența din teren și probabil diferența de valoare dintre cele două formații.

Pentru CSM au evoluat: CSântămărean, Orșivschi (2), Ivan (1), Szabo (4 goluri), Pristăvița (5), Rodriguez, Chirilă (4), Paraschiv (2), Rațiu (1), Tetean, Bărbos, Zegrean, Măzăreanu, Țegean

SPUNE-TI PAREREA