Tinerii social-democrați din Bistrița își aleg astăzi conducerea. Alegerile vor avea loc de la ora 19.00, la un restaurant din municipiu.

Zeci de tineri pesediști sunt așteptați la conferința de alegeri, la care vor participa și lideri ai partidului, Emil Radu Moldovan, Ovidiu Crețu și Cristian Niculae.

Alegerile pentru președinția PSD Bistrița nu vor fi o simplă formalitate. Nu mai puțin de patru tineri și-au manifestat intenția de a conduce organizația.

Cei patru candidați sunt Adrian Solcan, Andrei Șut, Ionuț Turban și Alex Uță. Deși toți sunt tineri, cel mai experimentat în politică este Adrian Solcan, care a condus, în urmă cu trei ani, Clubul Studenților Liberali, dar și primar al tinerilor în perioada 2008-2009.

2 COMENTARII

  1. Adrian Solcan, cam prea repede esti traseist !
    Mare dezamagire….Chiar credeam ca esti altfel, reprezentai speranta ca tinerii politicieni sunt diferiti de cei care umbla doar dupa ciolan…Pacat ca nu cunosti zicala „Daca te bagi in troaca, te mananca porcii” !

  2. Daca ai fost pnl-ist ramai in pnl ce vi in psd. Se sare dintr-o barca in alta dupa interese. Cand era in pnl critica psd si acum conduce tsd… interesanta treaba. Orientarea se face dupa unde iese banul. Ce principii de partid si idealuri, banul conteaza. Principiile si istoria pnl raman pe hartie iar banul merge in buzunar iar restul e cancan. Nu-i asa tovarasi? :)) Daca pnl are pokemoni si psd trebuie sa aiba pokemonii lui.

SPUNE-TI PAREREA