Capitala Văii Someșului va fi, la finalul săptămânii, comuna Șanț, deoarece vor avea loc Zilele Comunei Șanț.

Ca în fieare an, la început de toamnă, la poalele munților, șănțenii se adună pentru a petrece împreună probabil cel mai important eveniment al comunității, un eveniment care îi scoate din case, care îi aduce acasă pe fii satului, care îi unește pe oameni la joc și voie bună.

Zilele Comunei Șanț au loc în acest an pe data de 2 și 3 septembrie, iar programul este unul pentru toate vârstele și gusturile.

Sâmbătă de la orele 16:00 vor urca pe scena amenajată în vecinătatea sălii de sport, Viorica Hojda, Dănilă Filipoi, Lucreția Pomohaci, Nicușor Iordan, Ana Maria Rosa Preda, Cristina Bugnar, Dan Leon Strugar, Cumetrii, Ansamblul Folcloric ”Izvorul Someșului”, Taraful Tradițional din Sîngeorz Băi, dar și Teatrul Nescris ”Constantin Iugan”, invitate speiale fiind solistele Giorgiana Lobonț și Vlăduța Lupău.

Nici tineretul nu a fost uitat de administrația locală, care organizează acest eveniment așa că seara vor concerta cei de la The Boulevard și Ami, iar duminică vor cânta Elena Gheorghe și Florin Ionaș- Generalul.

 

 

SPUNE-TI PAREREA