Tocmai în 1965, în lumina altor vremuri, a plecat din băncile școlii generale din comuna Șanț prima promoție de 8 clase. Astăzi mulți dintre cei care au absolvit această promoție au ajuns să aibă cariere de suuces, reprezentând o generație veche, dar valoaroasă prin seriozitate, conștiința muncii și profesionalism.

Reîntâlnirea lor a avut loc sâmbătă, 26 august 2017, la sediul primăriei, unde au fost întâmpinați de primarul Ioan Szabo. printre reprezentanții acestei promoții s-a numărat și administratorul MIS Grup, Emil Iugan.

„Era in 1965. Atunci termina școala prima promoție de 8 clase din comuna Șanț. A fost una dintre cele mai „roditoare” promoții care a dat societății foarte multe categorii de meserii. O parte au ajuns oameni de afaceri de mare succes, alții farmaciști, arhitecți, Învățători, polițiști, maiștrii si multe alte meserii ajutând totodata la dezvoltarea cu pași mari a comunității noastre.
La aniversarea de mai bine de jumate de secol merită să-i felicităm pentru aportul adus si sa le urăm cu respect mulți ani înainte si deasemenea să-l felicităm si pe primarul nostru pentru susținerea acestor evenimente care ne fac sa nu uitam de unde am plecat noi, Șănțenii !
Adevărata valoare a unei comunități sunt oamenii indiferent de statut, funcție sau meserie“, scrie pe pagina oficială Comuna Șanț. .

SPUNE-TI PAREREA