Cea de-a XI-a ediție a Zilelor comunei Telciu s-a încheiat ieri, cu un spectacol de muzică populară. Sâmbătă, în prima zi, au fost prezente în fața publicului telcean cântăreața de muzică jazz, Cristina Vlașin și Mira. De asemena, au concertat și trupele 7 Pași și Hara.

Ieri, Zilele comunei s-au încheiat cu un spectacol de muzică populară. Au urcat pe scenă Fanfara din Telciu, Ansamblul folcloric „Plaiuri mureșene” din Târgu Mureș, Ansamblul folcloric „Cununa someșana” din Maieru. De asemenea, cu sprijinul Centrului județean pentru cultură, au fost prezente și două ansambluri din străinătate, Ansamblul folcloric „Olsava” din Uherky Brod, Cehia, dar și Ansamblul folcloric „Zelenika” din Omurtag, Bulgaria.

Pentru că se spune că „o căsătorie de succes este un edificiu care trebuie reclădit zi de zi”, primarul comunei, Server Dan Mureșan a premiat familiile care au reușit să reclădească zi de zi acest edificiu și care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

 

Invitați speciali în recital au fost Mirela Petruș, Ioana Pricop, Mina Buga. Spectacolul a culminat cu Mariana Anghel, care a fost pentru prima dată în Telciu și care a fost așteptată de mult timp de către publicul telcean.

 

Au fost prezenți și președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, vicepreședintele Consiliului Județean, Vasile Puica, senatorul Ioan Simionca, dar și deputatul Stelian Dolha.

SPUNE-TI PAREREA