Aseară, sub cerul de un „roșu aprins” la apus, Way Too Far Rock Festival a adunat mii de oameni în parcarea din complexul Wonderland.  Înainte de concerte, aceștia au avut parte și de un spectacol aviatic realizat de Aeroclub Bistrița, sponsor al evenimentului.

Concertele au debutat cu trupa Luna Amară și, în concordanță cu binecunoscuta lor piesă, „Roșu aprins”, luna a fost stinsă cu un nor. Pe cer s-au adunat câțiva nori, dar asta nu i-a împiedicat pe pasionații de astronomie să observe Perseidele de la Aerodrom.


După Travka a urcat pe scenă trupa Byron. Chiar dacă în binecunoscuta lor piesă, „Melancolic” auzim, „ Se spune că ţigara, alcoolul şi boala/ Îţi fură din ani/ De singurătate nu se spune nimic”, aseară nici nu putea să fie vorba despre singurătate, băieții de la Byron fiind acompaniați de vocile publicului care au răsunat, „melancholic” și la unison.
Ultimii, dar nu cei din urmă au fost cei de la Urma, care nu s-au oprit din cântat până la 3 dimineața. Cu „sufletul dus de-acasă” și sub „stele multe îngândurate”, așa cum și versurile trupei au spus, Mani Gutău a încântat publicul până la dimineață și nu a omis să dedice lui și lui Tibi Ușeriu una dintre melodiile lor.

WAY TOO FAR ROCK FESTIVAL 2017

Eveniment recomandat de Rock FM
Parteneri: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița, Centrul Județean pentru Cultură, Centrul Cultural Municipal
Eveniment sustinut de Ciuc
Sponsori principali: Coca Cola, Jameson, DIMEX 2000, Macon
Sponsori: TMK, RCB Electro, Electro Ursa, Supercom, Amicii Building, Indemanarea Construct, Aeroclub Bistrita, Casa Ema, Pub Corso Cafe, Casa Verona,Hotel Metropolis, Hotel Castel Dracula
Sunet și lumini: Soundtechnik, Sinton Expert
Parteneri media: Zile si Nopti, Mesagerul, Ziar de Bistrita, Sportul Bistritean, Pro Politica

Evenimentul a primit mai multe cronici pozitive pe pagina oficială WTF – Way Too Far Rock Festival

cronici wtf rock festival

SPUNE-TI PAREREA