Foto: Onul

În jur de 5000 de oameni au fost prezenți aseară în parcarea complexului Wonderland din Unirea, unde se desfășoară prima ediție a festivalului Way Too Far Rock Festival. Primii care au urcat pe scenă au fost membrii trupei 7 Pași, cea mai nouă trupă rock din Bistrița, primită de public cu mult entuziasm.


Au urmat moldovenii de la Zdob și Zdub care au revenit la Bistrița după mai bine de cinci ani și au făcut un show pe cinste. După o călătorie de 11 ore, au urcat pe scena din Wonderland și au transmis publicului toată energia lor.

„Moldovenii s-au născut” ( aşa cum spune bine cunoscuta melodie a trupei) ca să transmită un mesaj, ca să creeze un dialog cu publicul. La fel spune şi Valeriu Mazilu, trompetistul trupei, care consideră că rolul lor este acela de a transmite publicului energia şi mesajul lor.

„Eu cred că noi, cei care cântam live simțim altfel momentul. Vedem altfel concertele şi ne bucurăm alături de public. Noi trebuie să transmitem un mesaj, iar reacția publicului este un revers al muncii noastre. Bistrițenii sunt foarte primitori şi am simțit asta încă de când am urcat pe scena„, a declarat Valeriu Mazilu.

Când vine vorba despre cât de dificil li se pare drumul, Valeriu adaugă:
„Drumurile sunt deja un stil de viață cu care ne obişnuim. Satisfacția e imensă atunci când vezi publicul mulțumit. Eu oricum nu sunt egoist. Pentru mine e mai important să văd publicul încântat, decât să mă odihnesc eu cu câteva ore în plus”, a mai spus Valeriu.

La concerte a fost prezent și Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care este partener al evenimentului. Un „eveniment de nota 10 care deschide publicului această zonă superbă a municipiului Bistrița“, a fost de părere Radu Moldovan.

Concertele din complexul Wonderland continuă astăzi cu trupele Luna Amară, Travka, Byron și Urma.

PROGRAM

Ora 19.30 Luna Amară
Ora 20.45 Extragere tombolă
Ora 21.00 Travka
Ora 22.15 Byron
Ora 23.30 Urma

Citește și:

WTF Rock Festival! Câștigă un weekend la munte cu o gașcă de 10 persoane sau băutură pentru o seară cu prietenii!

În apropierea parcării din Wonderland, la Aerodrom, se vor aduna și pasionații de astronomie care vor observa, în această seară, stelele căzătoare – Perseidele, care au activitate maximă în noaptea de 12 spre 13 august.

WAY TOO FAR ROCK FESTIVAL

Eveniment recomandat de Rock FM
Parteneri: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița, Centrul Județean pentru Cultură, Centrul Cultural Municipal
Eveniment sustinut de Ciuc
Sponsori principali: Coca Cola, Jameson, DIMEX 2000, Macon
Sponsori: TMK, RCB Electro, Electro Ursa, Supercom, Amicii Building, Indemanarea Construct, Aeroclub Bistrita, Casa Ema, Pub Corso Cafe, Casa Verona,Hotel Metropolis, Hotel Castel Dracula
Sunet și lumini: Soundtechnik,Sinton Expert
Parteneri media: Zile si Nopti, Mesagerul, Ziar de Bistrita, Sportul Bistritean, Pro Politica

FOTO: Onul

SPUNE-TI PAREREA