Servicii prompte, complete, de calitate, timp şi costuri reduse. De asta au parte șoferii bistrițeni care aleg Anvelo Mital.

Nu mai sta cu mașina murdară și nu mai pierde timpul la cozi, la spălătorie! Spălătoria auto Anvelo Mital din Bistrița îți oferă servicii de calitate la cele mai mici prețuri din oraș. Cu 25 de lei, ți se spală mașina interior-exterior.

Spălătoria este deschisă de aproximativ o jumătate de an, pe Calea Clujului, la numărul 94, (drumul de centură, vis-a-vis de Coramet) și oferă servicii complete de spălare și curățare, pentru toate tipurile de autoturisme. Nu te stresa că nu găsești adresa, dai click aici și ai locația exactă.

Anvelo Mital spală orice autoturism, de la ATV până la camioane și TIR-uri. Prețurile diferă în funcție de autoturism și de serviciile oferite, iar timpul de așteptare e mic, dar depinde de numărul de clienți.

Și pentru că timpul înseamnă bani, șoferii bistrițeni două servicii în același loc. Anvelo Mital oferă, pe lângă spălătorie, vulcanizare și echilibrare de roți, la prețuri mici. De la Anvelo Mital, ieși cu mașini curată și gata de drum!

Vezi mai jos lista completă de prețuri. Mai multe informații pe pagina de Facebook sau la telefon 0744 621 178.

Spălare express:

Autoturism: exterior+interior – 25 lei; exterior: 15 lei; interior – 12 lei

SUV/Familiy car/MPV/Jeep: exterior+interior – 30 lei; exterior: 18 lei; interior – 14 lei

Autoutilitară: exterior+interior – 35 lei; exterior: 20 lei; interior – 20 lei

Minibus 8+1/3,5 T: exterior+interior – 45 lei lei; exterior: 25 lei; interior – 25 lei
Spălare profi:

Autoturism: exterior+interior – 32 lei; exterior: 18 lei; interior – 18 lei

SUV/Familiy car/MPV/Jeep: exterior+interior – 38 lei; exterior: 22 lei; interior – 22 lei

Autoutilitară: exterior+interior – 42 lei; exterior: 25 lei; interior – 25 lei

Minibus 8+1/3,5 T: exterior+interior – 65 lei lei; exterior: 30 lei; interior – 40 lei

Servicii extra: Jet express – de la 10 lei, spălat bicicletă – de la 5 lei, spălat motocicletă – prețuri de la 10 lei, spălat ATV – de la 20 lei.

Programul de funcționare al Spălătoriei Anvelo Mital este, iar vulcanizarea funcționează de luni până sâmbătă, între orele 8.00 – 18.00.

SPUNE-TI PAREREA