Un bistrițean s-a înfuriat la culme pe reprezentanții unei firme locale de electrocasnice, după ce a cerut montarea unui aparat de aer condiționat și angajații firmei l-au lăsat cu ochii în soare. Acesta transmis firmei un mesaj dur pe pagina sa de facebook și a promis că va redistribui mesajul în fiecare zi, toată luna august!

„Am apelat cu încredere la firma Melarox ,pentru montajul unui aer condiționat ,prietenii îmi spuneau sa vorbesc direct cu domnul Virgil „săfu”, ca e un tip Ok. Într-adevăr , azi dimineața la 10 a trimis un ” argat” sa vadă despre ce e vorba, a măsurat , sa uitat, a făcut planul de bătaie, mi-a spus prețul cu care am fost de-acord fără sa negociez un leu și mi-a zis ca merge sa aducă aparatul, sculele și ce are nevoie pentru montaj. Deci , de la 10 stau in casa fără sa îmi pot face treaba pe la Șantiere , așteptând sa ajungă „argatul” cu aerul și montajul. Acum am sunat de repetate ori și la ” săfu” și la „argatu” dar nu Răspunde nimeni deșii telefoanele suna pana intra căsuța vocala.
Dezamagire maxima, credeam ca e o firma care se respecta și care respecta clientul ce apelează la ei. Se pare ca e tot o firmuliță fără respect de sine și apoi de ceilalți.
Dacă nu poți face treaba, spune cetățeanului ca nu se poate și Lasă-l sa își caute de viața in alta parte ca doar sunt firme de comercializare și montare sisteme de aer condiționat slava domnului.
Repet încă o firma de pișu-caca in oraș“, a scris el pe facebook.

fb mesaj melarox

 

SPUNE-TI PAREREA