51 de competitori s-au înscris la ediția de anul acesta a maratonului Via Maria Theresia. O parte dintre cei înscriși s-au răzgândit pe parcurs, și nu și-au mai validat înscrierea, așa că, la final, numărul celor înscriși va fi în jur de 700. Cei care s-au înscris în competiție și nu și-au validat înscrierea, o mai pot face până în data de 7 august. Pe lângă competitori, la eveniemnt sunt așteptați, ca în fiecare an, sute de participanți, care îi vor încuraja de pe margine.

Iată câteva detalii precizate recent de organziatori:

1. O să mai efectuăm schimbări între probe pentru cei care doresc să facă acest lucru, din diverse motive, însă numai până pe data de 7 august, la cerere, la adresa de e-mail concurs@via-maria-theresia.ro;
2. Persoanele care s-au înscris în ultimele 30 de zile, au la dispoziție de asemenea până în data de 7 august să-și valideze înscrierea, în caz contrar, vor fi șterși de pe listă, fară excepție;
3. Nu se vor efectua înscrieri la fața locului (zona start), în dimineața competiției (nu se aplică excepții);
4. Programul cu detaliile complete referitoare la sedințele tehnice, a zonelor de campare și a mijloacelor de transport in ziua competiției, o să vă fie adus la cunoștință cu 2 săptămâni inainte de data competiției.

„Vă mulțumim și vă dorim spor la antrenamente în continuare!
Antrenați-vă întelept!“, au mai transmis organizatorii.

Start-ul competiției se va da sâmbătă, 26 august, iar în concurs vor fi șapte probe: Ultra-maraton, Maraton, Semimaraton, Triatlon Amatori, Triatlon Elite, Mountain Bike și Drumeție.

SPUNE-TI PAREREA