Știi că meriți mai mult în viață și că numai tu poți să faci o schimbare în bine? Îți dorești să câștigi pana la 25.000 de dolari pe lună și să îți permiți tot ceea ce îți dorești? Ai nevoie de program flexibil și de un cadru legal? Atunci, aplică pentru un job de model de videochat!

Studio 20, cel mai mare studio din lume, recompensat la toate festivalurile de profil cu cele mai importante trofee, ne-a explicat care sunt pașii pe care o persoană interesată de acest domeniu trebuie să-i facă pentru a face performanță:

  1. Angajeaza-te la un studio de videochat profesional

La Studio 20, vei avea contract de artist-interpret si vei plati contributii la sistemul de pensii si sanatate. De asemenea, vei beneficia de training corespunzator, conditii extraordinare de lucru si promovare pentru a-ti construi un brand de succes. Te poti angaja ca model de videochat in oricare dintre locatiile Studio 20 din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov sau Ploiesti. Lucrand la un studio legal si profesional, poti fi sigura ca ai parte de toate conditiile pentru a-ti construi o cariera pe termen lung. Iar daca nu ai de ales si nu poti face decat videochat de acasa, colaboreaza cu Studio 20. Iti vom oferi tot ajutorul pentru ca transmisiile tale sa se poata desfasura in cele mai bune conditii si sa atragi cat mai mult trafic.

  1. Invata care sunt regulile dintr-o camera de videochat

Pentru acest lucru, este necesar sa parcugi o etapa de training, in care vei asimila numeroase cunostinte. Vei invata teorie, vei primi exemple practice si vei face jocuri de rol pentru a-ti exersa noile abilitati. De asemenea, la Studio 20, vei putea urma cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, Astfel, inainte sa-ti incepi activitatea propriu-zisa de model de videochat, vei deveni o experta in socializare si in seductie.

  1. Alege-ti un pseudonim si o poveste de viata

Un model de videochat nu lucreaza niciodata cu numele din buletin, ci isi alege un pseudonim la debutul in acest domeniu. Ai grija ca acesta sa te reprezinte si, mai ales, sa nu fie deja folosit de un alt model de videochat deoarece iti va fi mult mai greu sa-l schimbi odata ce vei deveni cunoscuta cu ajutorul lui. Un alt lucru pe care il poti face pentru a atrage cat mai multi membrii platitori este sa iti construiesti o poveste de viata, care sa te diferentieze de competitie.

  1. Compleaza-ti profilul de pe siteurile de videochat

Nu iti poti incepe activitatea de model de videochat fara un profil, format dintr-o fotografie sexy, de bun gust si informatii esentiale despre tine si activitatea pe care o prestezi. Este important sa fii sincera in legatura cu ceea ce doresti si, mai ales, ceea ce nu doresti sa faci in compania membrilor online. In acest mod, nimeni nu-si va face sperante desarte si nu va fi dezamagit. Descrierea din cadrul profilului nu trebuie sa contina informatii personale, ci detalii care te fac unica si care ii conving pe oameni sa apeleze la serviciile tale.

  1. Stabileste-ti un program de lucru constant

Un model de videochat isi poate stabili singur programul, insa este recomandat ca acesta sa se desfasoare in acelasi interval orar in fiecare zi, pentru a-si fideliza membrii. Poti lucra dimineata, dupa-amiaza sau noaptea, insa este nevoie sa dai dovada de seriozitate si de implicare 100% pentru a avea succes.

Pentru un job legal ca model de videochat, contacteaza un reprezentant Studio 20. Acesta iti va explica tot ceea ce ai de facut pentru a-ti atinge potentialul si a castiga pana la 25.000 de dolari pe luna. Poti vizita unul dintre studiourile din Bucuresti sau din restul oraselor importante din tara, pentru a vedea cu ochii tai ce avantaje ai in cadrul acestei companii. De asemenea poti discuta cu modelele aflate in pauza, care iti vor explica motivele pentru care este recomandat sa te angajezi la un studio de videochat cu renume. Alaturi de Studio 20 vei descoperi o viata fara griji financiare si te vei dezvolta personal. Suna la 0748.777.757 sau trimite un email la angajari@studio20.ro si afla cum te poti distra si face bani in acelasi timp!

 

9 COMENTARII

  1. Am tot vazut in ultima perioada in social media poveste unor model de succes, ceea ce ma duce cu gandul catre faptul ca aceasta chiar este o industrie care asigura si ofera sansa la un alt nivel de trai.

  2. Conteaza foarte mult cum pornesti in mediul online ca si model de videochat, indifernet daca ai experienta sau nu. Atata timp cat esti implicata, cu siguranta vei reusi sa fii una dintre cele ma bune.

  3. Inceputul este greu, ca la orice job de altfel. Trebuie sa te implici inca din prima zi, sa iti setezi un program, sa fii serioasa si sa te tii de el. O sa vezi cum iti fidalizezi clientii si cat de usor o sa fie totul.

SPUNE-TI PAREREA