Baterie externa solara 8000 mAh

Tabletele si smartphone-urile au devenit din ce in ce mai populare, fiind folosite atat in timpul liber cat si in activitatea profesionala. Aceste dispozitive ofera mobilitate maxima si o gama larga de aplicatii. Cu cat un dispozitiv este mai performant, cu atat consuma mai multa baterie si, adesea, se intampla sa se descarce in momentele cele mai nepotrivite.

Chiar daca acumulatorul incorporat in astfel de device-uri este de capacitate mare, inevitabil vei ajunge in punctul in care, atunci cand vei avea cea mai mare nevoie de telefon, bateria se va goli si telefonul se va opri. Ca sa previ astfel de situatii importante si sa iti mentii telefonul conectat in permanenta, este bine sa ai la tine o baterie externa de capacitate mare.

Bateria externa este unul din gadgeturile care te ajuta sa-ti mentii telefonul pornit in cele mai critice situatii dar si sa inregistrezi cele mai frumoase amintiri cand esti plecat in vacanta. O astfel de baterie te scuteste de multe momente neplacute si te ajuta atunci cand ai de trimis un mail urgent sau te-ai ratacit si incerci sa te orientezi cu ajutorul GPS-ului din telefon.

Care sunt caracteristicile unei baterii externe?

De obicei, bateria externa are dimensiuni similare cu cele ale unui smartphone, iar greutatea variaza intre 80 grame si 400 grame, in functie de marimea acumulatorului. Forma si designul unei astfel de baterii sunt date de capacitatea acumulatorului si de portabilitatea pentru care a fost conceputa.

Capacitatea unei baterii externe variaza intre 2000 mAh si 32.000 mAh si se aseamana cu acumulatorii pentru smartphone-uri si tablete. In general, randamentul variaza intre 50-75% din capacitatea specificata de producator. Spre exemplu, daca ai un smartphone cu un acumulator incorporat de 2500 mAh si ai nevoie de o incarcare completa, este bine sa iti alegi un model de baterie externa cu o capacitate de minim 3500 mAh.

Alte caracteristici importante ale bateriei externe de care sa tii cont:

 • optiunile de incarcare (incarcare la priza, incarcare solara, incarcare wireless)
 • capacitatea acumulatorului
 • numarul de conectori (pentru incarcarea simultata a mai multor dispozitive)
 • compatibilitatea cu alte device-uri (tablete, smartphone-uri, baterii, lanterne, mp3 playere, etc)
 • designul
 • instrumente de semnalizare (leduri, becuri, difuzoare)
 • alte functii (radio, lanterna)
 • display-ul (unele baterii sunt dotate cu display-uri pentru a vedea starea incarcarii)
 • rezistenta la socuri sau la apa
 • alti conectori (de sunet, audio-video, etc)
 • portabilitatea (pentru trasportul in mana, in geanta sau in buzunar)

Autonomia bateriei telefonului tau depinde de felul in care il folosesti si de acumulatorul acestuia. La GadgetWorld, vei gasi solutiile potrivite de incarcare a dispozitivelor tale pentru a le folosi la capacitate maxima atunci cand ai nevoie, fie ca esti blocat in trafic, esti intr-o sedinta importanta sau calatoresti in vacanta.

Iata cateva modele de baterii externe foarte utile oferite de GadgetWorld:

1. Bateria externa 12.000 mAh cu laterna si LCD

Bateria externa este o baterie portabila cu o capacitate mare de 12.000 mAh din Litiu-polimer, cu voltaj de 5V si curent de iesire de 1000 mA si 2100 mA. Mai mult, este dotata cu o lanterna led pentru iluminat si cu un display LCD, care iti permite sa vezi nivelul de incarcare al acumulatorului. Totodata, bateria este dotata cu doua porturi de incarcare USB, unul de 1A si unul 2,1 A, prin intermediul carora poti incarca orice dispozitiv electronic.

Baterie externa solara 8000 mAh
Baterie externa solara 8000 mAh

2. Bateria externa wireless QI 8000 mAh

Bateria externa a fost conceputa pentru telefoanele de ultima generatie care folosesc tehnologia de incarcare wireless, insa poate incarca orice alt tip de dispozitiv electronic prin cablul USB.

Standardul QI/WPC asigura compatibilitatea cu toate gadgeturile si dispozitivele care dispun de certificat QI. Timpul de incarcare variaza in functie de capacitatea acumulatorului dispozitivului si de nivelul de incarcare.

bat3

 

3. Baterie externa 7800 mAh, de mici dimensiuni

Bateria externa are un design placut, nou si modern si este suficient de mica pentru a incapea in buzunarul tau sau in poseta. Capacitatea acumulatorului este destul de mare pentru a-ti incarca telefonul in cele mai critice momente. Bateria este dotata cu doua porturi USB la 1A sau 2A, iar functia Protect function: Overcharge, over current si short circuit protection, ii asigura bateriei o durata de viata mare.

bat1

Intra pe GadgetWorld.ro si beneficiaza de preturi accesibile la baterii externe potrivite pentru orice device!

SPUNE-TI PAREREA