Aflat în plină anchetă după acuzația că ar fi încercat să corupă un minor, preotul și cântărețul Cristian Pomohaci nu pare să treacă prin clipe grele. El a iești în public și a făcut spectacol în comuna Sânpetru de Mureș, unde a fost primit cu ovații, bani și flori.

Pomohaci a coborât dintr-o mașină de lux și a fost condus spre scenă protejat de jandarmi. Mai mulți oameni au urcat pe scenă după fiecare cântec, inclusiv copii, și i-au oferit flori.

Primarul localității, Lucian Pogacean de la PNL, a urcat pe scenă împreuna cu viceprimarul Adrian Iușan, liberal și el, și, alături de interpret, au facut un adevărat spectacol în fața localnicilor. Amândoi au dat dedicații pe bani grei preotului cercetat penal și în imaginile filmate de PRO TV se vede cum Pomohaci aetalează bancnotele.

Oamenii nu păreau câtuși de puțin afectați de scandalul sexual, fiind extrem de entuziasmați de prezența sa.

Ca de obicei, părintele e la superlativ. Și scenic și veselie multă”, spune un spectator.

„Florile dumneavoastră, o sa le duc acolo unde slujesc la Moșuni, o sa le pun pe masa sfântului altar și de acolo gândurile și genunchii mei astăzi pentru dumneavoastră o să se înalțe la cer. Fiți binecuvantați. Doamne ajută”, le-a spus Pomohaci oamenilor.

Reamintim că preotul Cristian Pomohaci este implicat într-un scandal sexual după ce o înregistrare audio a fost făcută publică. Aceasta surprinde conversația între preot și un adolescent de 17 ani și toată scena ar fi avut loc acum patru ani, în mașina lui Cristian Pomohaci. Având în vedere suspiciunile, Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia a decis pe 26 iunie că părintele nu va mai avea voie să oficieze niciun fel de slujbă timp de 30 de zile.
Oamenii continuă să creadă în nevinovăția lui și sunt convinși că totul este o campanie de denigrare.

SPUNE-TI PAREREA