Îl cunoaște pe părintele Cristian Pomohaci de mai bine de două decenii. Mariana Mirea, cea pe care lumea o știe drept impresara preotului-artist, vorbeşte, în premieră, despre scandalul care a întors România pe dos.

„Îl iubesc pe părintele Pomohaci și nu mi-este rușine că stau lângă el. O spun cu capul sus și cu voce tare că îmi este drag, îl respect și indiferent care este părerea unora despre Pomohaci, eu îl iubesc și îl respect și spun răspicat că este un om al lui Dumnezeu”, a spus Mariana Mirea la Antena 1.

„E greu de descris în cuvinte ceea ce simți acolo, la biserică. În momentul în care ești acolo simți că ești ușurată, că Dumnezeu lucrează în viața ta și în inimă. Aș plânge mai tare, dar nu vreau să dau satisfacție unor oameni. Vreau să spun că lacrimile sunt un fel de durere pentru ceea ce i se întâmplă acestui preot, pe care îl iubește o lume întreagă. Dacă lui părintele i-ar trebui băieți, păi în biserică e plin de băieți, sunt băieți deștepți, avocați, notari, sunt bărbați divorțați și vin și părintele îi îmbrățișează și plâng în brațele lui. Părintele mi-a spus: doamna Mariana, lăsați-mă în mâna lui Dumnezeu, că el știe ce are de făcut. Dacă părintele a greșit în fața lor, să iasă să spună răspicat ce probleme au avut. Eu nu am înțeles că părintele l-a abuzat pe vreunul, că s-a culcat cu vreunul. De ce nu ies să spună răspicat? Eu din câte știu, tânărul acela nu a fost minor. Că e vocea părintelui, așa cred. Că e o făcătură, e clară treaba, e luat discuția din mai multe contexte”, a spus Mariana Mirea.

SPUNE-TI PAREREA