Agenția Națională de Integritate publicat astăzi un comunicat privind starea de incompatibilitate și existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul a cinci aleși locali, printre care și un consilier local din comuna Feldru.

Grigore Cifor, în calitate de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea a două hotărâri cu privire la Asociația Crescătorilor de Ovine Gergeleu – Nepos, județul Bistrița Năsăud, al cărei președinte este începând cu data de 04 iunie 2010.
Una dintre Hotărâri privea modificarea naturii juridice a Contractului de Administrare a pajiștilor aparținând domeniului public al comunei Feldru încheiat cu Asociația Crescătorilor de Ovine Gergeleu – Nepos, județul Bistrița Năsăud, iar cealaltă Hotărâre privea concesionarea pajiștilor aparținând domeniului public al comunei Feldru, în urma acesteia fiind încheiat Contractul Cadru de concesionare pentru suprafețele de pajiști aflate în domeniul public al comunei Feldru.
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70, art. 71 și art. 77 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 și cu dispozițiile art. 75, lit. a) și art. 77 din Legea nr. 393/2004.

SPUNE-TI PAREREA