Jucătorii echipei Sănătatea Cluj au filmat zilele aceastea alături de actorul australian, Liam McIntyre niște secvențe care vor apărea într-un film ce va fi lansat în 2018.
Printre jucătorii care au prticipat la filmarea scenelor pe Cluj Arena, se numără și Valer Bălătici(din localitatea Telciu), Ionuț Horgoș (din localitatea Salva) și Iosif Marian Dănilă (din localitatea Mocod).
Liam McIntyre are 35 de ani și este foarte cunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în „Spartacus Vengeance”. De asemenea, actorul este cunoscut și pentru filmul „War of the Damned”, unde a interpretat tot rolul principal.
Cei trei tineri bistrițeni au avut ocazia să filmeze alături de McIntyre încă de sâmbătă, ei jucând rolul unor membri ai unei echipe care participă la o serie de antrenamente.
Pentru cei trei, nu mică a fost surpriza să-l întâlnească pe „Spartacus”, dar și pe Harvey Keitel, un actor american, care are origini românești și care a apărut printre fotbaliști încă de ieri.
„A fost o experiență despre care îmi voi aminti mereu cu drag. Sunt plăcut surprins că Liam a ales să filmeze la Cluj-Napoca și că am avut ocazia să îl întâlnim. În egală măsură, suntem încântat de prezența lui Harvey Keitel la Cluj. Am filmat multe ore și, în acele ore, mi-am dat seama că Liam este un om foarte dedicat. Pe lângă faptul că este foarte deschis, Liam este și perseverent, dat fiind faptul că, deși nu are cunoștințe prea multe în fotbal, a menționat Valer.

Conform spuselor patronului de la Sănătatea Cluj, Aurelian Ghișa, Liam este foarte prietenos și a fost foarte deschis, glumeț și apropiat de fotbaliștii alături de care a filmat.
„Această experiență, pentru mine, a fost de vis. A fost ceva cu care nu te întâlnești în fiecare zi. Dacă până ieri Liam McIntyre sau Harvey Keitel erau doar pe ecrane, noi i-am întâlnit la Cluj, unde ne-am dat seama că sunt foarte modești, foarte muncitori, iar aici mă refer mai ales la Liam. Deși nu are prea multe cunoștințe fotbalistice, a continuat să muncească în cadrul acestor filmări, chiar dacă uneori poate se mira de o simplă pasă pe care noi o dădeam. Chiar am muncit și am exersat 12-14 ore pe zi, a meritat” a menționat Iosif Marian.
Deși au muncit mult, încă de sâmbătă, cei trei tineri s-au simțit foarte bine în prezența lui Liam, iar această experiență ei o cataloghează ca fiind unică.
„A fost o experiență frumoasă, aparte. Nu o să mai am o astfel de ocazie, să filmez alături de cineva ca si Liam. Nu mi-am putut imagina că un actor ca și el va fi atât de deschis și glumeț cu noi. Pentru că el făcea glume, atmosfera a fost una foarte plăcută, eu m-am simțit foarte bine și sper să mai am vreodată ocazia să îl mai întâlnesc”, a conchis Ionuț.

SPUNE-TI PAREREA