În data de 30 iunie, pe platoul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, a avut loc ceremonia prilejuită de trecerea în rezervă a domnului plutonier major Toader Robu.

Activităţile au debutat cu acordarea onorului comandantului brigăzii – colonel Iulian Berdilă, salutul Drapelului de Luptă, trecerea în revistă a gărzii de onoare, salutul formaţiei şi intonarea Imnului Naţional al României.

S-a dat cititre ordinului de trecere în rezervă a subofiţerului, urmat de prezentarea mesajului comandantului Diviziei 4 Infanterie „GEMINA” – general de brigadă dr. Virgil – Ovidiu Pop, în care, cadrului militar trecut în rezervă i se aduc mulţumiri pentru activităţile desfăşurate cu dăruire şi responsabilitate şi se transmit felicitări pentru rezultatele obţinute.

„În semn de apreciere şi recunoştinţă pentru eforturile depuse, camaradul nostru a primit o plachetă cu sigla brigăzii, un steag de identificare al brigăzii şi o diplomă de excelenţă. A fost un moment emoţionant şi urăm pe această cale colegului nostru multă sănătate, fericire şi bucurii alături de cei dragi!”, transmite locotenent colonel Cristian MARIŞ.

SPUNE-TI PAREREA