Contactul vizual este cel mai important aspect în relațiile dintre oameni. Până să te uiți la bijuteriile unei persoane pe care o întâlnești pentru prima dată, te uiți, mai întâi, în ochii ei. De aceea, ochelarii sunt cea mai importantă bijuterie – acesta este un fel de motto pentru Iana Mureșan, proprietara celui mai modern și complet salon de optică medicală din Bistrița, Iana Optic.

Citește povestea Ianei Mureșan aici!

La Iana Optic, ramele de ochelari sunt o simfonie a culorilor și texturilor, în timp ce gama de lentile arată ca o trusă de farduri. Cu alte cuvinte, oricât de exuberant, colorat, activ, sobru, elegant  sau pretențios ai fi, imposibil să nu găsești ochelarii potriviți la acest salon de optică.

Iana, originară din Republica Moldova, s-a stabilit la Bistrița de aproximativ 13 ani și a deschis acest salon pe strada Liviu Rebreanu nr. 5, unde oamenii își pot găsi mai mult decât o pereche de ochelari care să le corecteze vederea – o pereche de accesorii care să le pună în valoare personalitatea, cochetăria, eleganța, excentricitatea și frumusețea.

Iana Optic este singurul distribuitor autorizat din Bistrița a produselor Luxottica, lider pe piața mondială în designul, manufactura și distribuția de ochelari, atât în ceea ce privește aspecte ce țin de modă, dar și de performanța lentilelor.

Lucrând cu Ital Lenti, Iana este mereu la curent cu ultimele noutăți în domeniul tehnicii ce țin de optica medicală, așa că ochii tăi vor fi în perfectă siguranță cu lentilele de la Iana Optic. Pe lângă lentilele cu antireflex sau lentilele progresive, aici găsiți ultima descoperire: lentilele prin care nu trec deloc razele UV (lentile UVTECH). Acest tip de lentilă a apărut pe piață de doar câteva luni și se găsește doar la Iana Optic.

În vara aceasta, la Iana Optic găsești un adevărat festival al brand-urilor internaționale, în domeniul ochelarilor de vedere sau de soare : Ray Ban, Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Vogue, Gucci, Hugo Boss, Roberto Cavalli, Pepe Jeans, Valentino, Tom Ford, Fossil, Diesel etc. Cele mai proaspete apariții în modă au fost scoase din cutie abia ieri și Iana este o adevărată artistă în a combina lentile în diverse culori și degrade-uri cu ramele potrivite. E adevărat că primele lucruri care îți sar în ochi la ochelarii de firmă sunt logo-ul brand-ului și aspectele estetice, dar prețul lor se reflectă în calitate și durabilitate.

Având peste 10 ani de experiență în domeniul produselor optice, Iana îți selectează cu mare atenție furnizorii, așa că reușește să ofere atât produse de lux, cât și produse la prețuri accesibile, dar de bună calitate și într-o gamă variată de modele. Cei care doresc să cumpere o pereche de ochelari performanți, au posibilitatea să îi achiziționeze inclusiv în rate.

Iana Optic oferă,în permanență, consultații gratuite pentru stabilirea dioptriilor, reduceri importante la produse de marcă, lentile și alte accesorii cadou, iar ochelarii sunt gata în 15 minute!

 

 

SPUNE-TI PAREREA