Peste 800 de persoane s-au distrat sâmbătă la nunta președintelui TSD Bistrița-Năsăud. Bogdan Ivan s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Oana Candrea. Le-au fost alături, prieteni, rude, apropiați, dar și foarte mulți oameni politici. De la eveniment nu au lipsit președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, parlamentarii PSD, primari din județ și șefi de instituții.

Mirii au făcut cununia civilă la Palatul Culturii din Bistrița și au primit binecuvântarea în județul Suceava, la Biserica „Sfântul Dimitrie cel Nou, Basarabov”, din Poiana Negrii, din partea Mitropolitului Andrei și a unui sobor de preoți.

Mirii au avut patru perechi de nași, atât din Bistrița-Năsăud cât și din Suceava. Printre părinții spirituali s-au aflat primarul comunei Lechința, Romeo Florian și primarul din Prundu Bârgăului, Doru Crișan, cu soțiile.

Nunta a avut loc în localitatea Poiana Stampei, într-un cort imens, adus special pentru acest eveniment. Mireasa a fost îmbrăcată cu o superbă rochie albă, de sirenă, iar mirele într-un costum negru, cu papion.

Dansul mirilor a fost unul special, alături de mai mulți invitați, colegi ai Oanei din trupa de salsa, care au dansat împreună cu cei doi însurăței, pe piese latino și nu numai.

Petrecerea a fost întreținută de cunoscuți cântăreți de muzică populară, Nicu Cioancă, Matilda Pascal Cojocărița, Ștefan Cigu și Alexandru Punga fiind invitați să cânte la nunta lui Bogdan și Oana.

Meniul a avut de toate, de la aperitive, până la fripturi, nelipsind tradiționalele sarmale. Invitații au avut dulciuri la discreție, dar și bar de băuturi alcoolice și nonalcoolice, cocktailuri, shot-uri, whiskey, vin, coniac, etc.

Bogdan Ivan are 26 de ani și este originar din Poiana Stampei. Este purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și președintele TSD Bistrița-Năsăud, fiind, în ultimii ani, foarte implicat în politică. Oana Candrea are 27 de ani, este din Vatra Dornei și în prezent este inspector la Oficiul de Cadastru Bistrița-Năsăud.

Redacția ObservatorBN le urează mirilor “Casă de piatră!”

 

 

SPUNE-TI PAREREA