Cinemobilul sosește miercuri, 14 iunie, de la ora 12.00, la Liceul Tehnlogic din Telciu, în cadrul unui mini-eveniment prin care se vor prezenta elevilor activitățile cuprinse în această ediție a Școlii de vară de la Telciu.

Citește și:

INTERVIU. Valer Simion Cosma, inițiatorul Școlii de Vară de la Telciu. „Copiii sunt socializați într-o lume în care slujba e tot mai importantă“

Școala de vară de la Telciu revine în perioada 13-20 august 2017. Cum te poți înscrie

Evenimentul va cuprinde o proiecție de film asigurată de Tudor Baciu și o prezentare a celor 4 ateliere adresate copiilor și tinerilor din Telciu. Proiecția se va desfășura în sala de festivități a Liceului.

Cinemobilul este o organizație non-profit lansată în 2014, care realizează proiecții de filme în comunitățile defavorizate sau în zonele în care oamenii nu au posibilitatea să vizioneze filme pe ecran mare.

„Mi-am propus să străbat România în lung şi-n lat pentru a aduce bucurie, optimism şi un strop de educaţie oamenilor pe care îi voi întâlni, în special copiilor cu situaţii dezavantajate social.Noi facem tot posibilul să oferim posibilitatea oamenilor din comunități defavorizate să vizioneze filme pe ecran mare în aer liber sau în săli care permit acest lucru.
Noi realizăm proiecții de film acolo unde oamenii nici nu au visat la așa ceva“, este descrierea organizației.

cinemobil telciu2

Mai multe despre evenimentul de la Telciu, AICI!

SPUNE-TI PAREREA