La data de 30 iunie, expiră abonamentele de parcare tip reşedinţă pentru zona delimitată de străzile 1 Decembrie, Piaţa Petru Rareş şi G-ral Grigore Bălan.

“Prin urmare, în conformitate cu art. 51 din Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reşedinţă ale municipiului Bistriţa aprobat prin Hotărârea nr. 31/29.03.2012 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa, la expirarea perioadei de valabilitate a abonamentelor de parcare tip reşedinţă, acestea se vor prelungi cu încă 12 luni cu condiţia achitării tarifului aferent.Pentru prelungirea perioadei de valabilitate, utilizatorul locului de parcare se va prezenta la casieria Direcţiei Patrimoniu din str. Gheorghe Şincai nr. 2, în vederea achitării tarifului aferent locului de parcare, respectiv tariful de bază sau tariful licitat, după caz”, informează Primăria Bistrița.

În cazul în care utilizatorul locului de parcare nu achită tariful aferent locului de parcare până la data 10 iulie 2017, plăcuţa de rezervare cu numărul de înmatriculare va fi ridicată, iar pentru remontarea plăcuţei se va achita taxa de 50 lei.

SPUNE-TI PAREREA