Terasa de vară de la Căsuța EMA s-au dovedit un loc foarte primitor pentru peste 300 de copii și părinți, care au dansat, au cântat, ai fost pictați pe față, au primit dulciuri, iaurt și limonadă și au intrat în Corabia Piraților Căsuța EMA.

Petrecerea de 1 iunie a fost organizată de Căsuța EMA pentru a sărbători această zi magică a copiilor și a ieșit un eveniment spectaculos, cu multă multă lume și distracție! În timp ce o tură de pitici au intrat în piscina cu bile din Căsuța EMA sub ghidajul Andreei și Iuliei, pirații șefi, alții au desenat pe asfalt, s-au jucat parașuta și twister cu psihologul de casă, Dana Ofelia Oprea, au cântat, dansat și distrat cu Arlechino, care a făcut un show pe cinste și a cântat cu toată lumea și pentru toată lumea prezentă „La Mulți Ani!”, sau ai fost pictați pe față de către voluntarii noștri Diana și Luana.

O altă serie de voluntari de la Asociația Comunitarium și Asociația Tineri pentru Comunitare, Corina, Andra, Melisa și Răzvan s-au ocupat de ghidarea și informarea părinților și a copiilor dar au și dat viață personajelor Daisy și Goofy, prezente la Ziua Copiilor Căsuța EMA grație prietenilor noștri de la Guliver în Țara Piticilor.

Toți cei prezenți au primit iaurt și dulciuri de la sponsorii Romfulda și By Laura, au trecut pe la standul de Limonadă Senzație, cel mai răcoritor produs original Casa EMA, alături de Frappe-ul Fericirii, echivalentul pentru adulți, care a fost și el la mare căutare pe proaspăt deschisa terasă de vară din curtea Casei și Căsuței EMA.

Sponsorii Puiul de Crăiești și Sepia Print, au fost de asemenea de un mare ajutor în organizarea activităților, la fel și parteneri media Bistrițeanul, care au contribuit la răspândirea informației, datorită cărora peste 300 de copii au auzit și ajuns la Căsuța EMA de ziua lor, la o sărbătoare foarte reușită per total.

Mai multe informații și poze de la eveniment sunt disponibile pe pagina de event de facebook (https://www.facebook.com/events/1924536554500338/), pagina de facebook a Căsuței EMA (www.facebook.com/CasutaEMA) sau pe http://casaema.ro/casuta-ema/.

SPUNE-TI PAREREA