De 1 iunie, Căsuța EMA te așteaptă la joacă! Moby, Pingu și Delfi au pregătit un super eveniment dedicat copiilor de toate vârstele!

Intrarea este gratuită, iar începând cu ora 12.00 pe aleea Căsuței EMA și în Corabia Piraților se desfășoară ateliere distractive pentru copii.

Muzică, dans, baloane, concursuri cu premii, animatori și cele mai iubite jocuri ale copilăriei…toate acestea vor transforma ziua copilului într-un adevărat festival de distracție! Cei mai mici vor vizita chiar și Corabia Piraților, iar pentru cei mai mari de la ora 17 începe Disco & Karaoke Party!

Căsuța EMA nu a uitat de părinți și a pregătit terasa de vară de unde puteți savura băutura vedetă a zilei: Limonada Senzație, sau Frapeul Fericirii, specialitatea noastră!

Echipa Căsuța EMA între care Andreea Samartinean, Iulia Ciharean,Psiholog Dana Ofelia Oprea și mulți prieteni, vă vor ghida!

Jocuri distractive:
– Scaunele muzicale
– Plasa prieteniei
– Limbo
– Twister

Jocuri sportive:
– Fotbal
– Rațele și vânătorii
– Șotron
– Ștafete

Jocuri cu parașuta:
– Popcorn
– Schimb de locuri
– Marchează pentru echipa ta
– Cortul

Party cu muzică, distracție și Karaoke începând cu ora 17.00

Sponsorii evenimentului sunt Romfulda, Puiul de Craiesti, By Laura și Sepia Print.
Parteneri: Petreceri Cu Arlechino, Guliver Tara Piticilor, Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita, Asociația Comunitarium, Bistriteanul.ro – Află Primul, Observator Bn, Zile Si Nopti Bistrita

Și tot pentru copii, CASA EMA a mai pregătit o surpriză: abonament redus la înot!

În perioada 1-3 iunie, puteți alege Abonamentul Super Copii, alături de antrenorii Școlii de ÎNOT Casa EMA! Veți avea 10 lecții de înot cu valabilitate 30 de zile, la doar 169 lei! Atenție! Din 4 iunie prețul abonamentului revine la normal și anume 199 lei!

SPUNE-TI PAREREA