Foto: cnam online

Absolvenții claselor terminale ale liceelor din Bistrița trec prin emoțiile finalului de an școlar.
Ei au participat la ultimele lor ore de dirigenție, au avut festivitatea de încheiere a cursurilor, și-au luat rămas bun de la colegi, profesori și băncile în care au învățat timp de patru ani.

Povestea ultimului clopoțel care a sunat intrarea în clase pentru elevii de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu“ este relatată pe larg în ziarul online al liceului(cnamonline.ro) și o pUteți citi aici!

„Îndemnul nostru pentru voi, dragi viitori studenți, este acesta: „să fii o forţă a naturii în loc de un ghemotoc febril şi egoist de dureri şi suferinţe care se plânge că lumea nu se ocupă exclusiv de realizarea fericirii sale. (Stephen Covez)“, este mesajul transmis de unul dintre reprezentanții clasei a XI-a, către colegii din an terminal.

Printre elevii care au terminat la CNAM se numărăr și fiul creatoarei de modă Tina Olari.

tina olari

Emoții mari și la Colegiul Național „Liviu Rebreanu“, unde festivitatea de încheiere a avut loc ieri. printre elevii care au terminat aici se numără fiica Gabrielei Montoiu, fiica președintelui organizației județene PNL, Sorin Hangan, dar și fiica viceprimarului Cristian Niculae.

Gabriela Montoiu: „Tu esti împlinirea mea definita dupa 18 ani! Imi doresc ca drumul tau sa creeze o lume frumoasa si sanatoasa. Desăvârșirea ta ca OM iti aparține din acest moment…“

gabriele montoiu absolvire
Sorin Hangan: „Comoara mea a terminat liceul.Sunt un tată fericit!“

sorin hangan absolvire
Cristian Niculae: „Cele mai mari bucurii vin din familie.Azi, alături de fiica mea Ariana,la festivitatea de absolvire a liceului“

cristian niculae

SPUNE-TI PAREREA