FC Universitatea Cluj își propune să-l ajute pe fostul fotbalist și antrenor, Cristian Coroian, care se află într-un proces de recuperare în urma unui accident vascular cerebral pe care l-a suferit în 2015. Așadar, banii obținuți din vânzarea biletelor de la meciul de duminică cu Armenopolis Gherla îi vor fi donați acestuia.

Cristian Coroian are 44 de ani și este născut în Gherla, nu întâmplătoare fiind acestă propunere de a dona profitul obținut din vânzarea biletelor de la meciul cu Armenopolis Gherla.

Pentru Coroian, debutul în fotbal a fost la CFR (1993-1996). Acesta a fost și jucător al Universității Cluj în 1996-1997. Anii 2007-2011 Coroian și i-a petrecut la Gloria Bistrița, activând acolo ca și jucător. Totodată, fostul fotbalist a activat ca și antrenor și la Gloria Bistrița, în anul în care a suferit accidentul vascular antrenând echipa Metalurgistul Cugir.

Recuperarea în urma accidentului vascular cerebral suferit în anul 2015 presupune eforturi financiare semnificative, motiv pentru care FC Universitatea Cluj a decis să doneze profitul obținut în urma partidei de duminică, 28 mai, împotriva Armenopolis Gherla ( Cluj Arena, ora 18:00), pentru a acoperi o parte din costurile recuperării. Facem un apel la fani, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare în tribune pentru a contribui, împreună, la susținerea unui om care și-a dedicat viața sportului cu balonul rotund”, acesta este mesajul postat pe pagina de Facebook FC Universitatea Cluj.

De ieri, biletele pot fi achiziționate de la standul FC Universitatea Cluj din Iulius Mall. Acestea se mai pot achiziționa și duminică, în ziua meciului, de la Cluj Arena în intervalul orar 16:00-18:00.

La meciul de duminică, în tricourile alb-negru ale Universității Cluj vor juca și doi bistrițeni pe care Coroian i-a antrenat. Este vorba despre Tinuț Budecan și Florin Fizeșan.

SPUNE-TI PAREREA