Aseară s-a încheiat prima zi a Sărbătorii Narciselor, care s-a desfășurat pentru prima dată în comuna Rodna, cu scopul de a pune în valoare faimoasă Poiană cu Narcise din Masivul Saca, Munții Rodnei.

Poiana cu Narcise este arie proteajtă și turiștii urcă aici în fiecare sezon, la final de mai, început de iunie, pentru a vedea pajiștea cu narcise înflorite.

Primarul comunei Rodna, alături de Consiliul Local al Comunei Rodna și Asociația WildLifeRO Rodna, în parteneriat cu Parcul Național Munții Rodnei, au organziat în acest weekend prima ediție a unui festival de care să se bucure localnicii, dar și turiștii.

Dis se dimineață, programul a început sâmbătă cu o drumeție la Poiana cu Narcise, iar toți cei care au participat, au avut partre, la întoarcere, de un delicios preparat la ceaun, realizat de Big Boletus.

Seara la s-a încheiat cu ritmuri de muzică folk, care au răsunat pe Valea Vinului, în intepretarea artiștilor Florin Săsărman, Vali Șerban, Alexandru Filip, Gheorghe Ani, Magda Pușkaș și Daniel Făt.

La eveniment a luat parte și deputatul PSD, Daniel Suciu:

„La Sărbătoarea Narciselor, într-un colț de rai din Valea Vinului. Felicitări Tinu Grapini pentru cum ții aproape comunitatea și pentru realizările extraordinare în doar un an de mandat“ , a notat Daniel Suciu pe pagina sa de facebook.

Programul va continua azi cu un program folcloric, la care sunt invitați Grigore Leșe și Grupul Iza.

SPUNE-TI PAREREA