Era o perioadă în care comentariile erau „la liber“ în presa din Bistrița și, ori de câte ori apărea vreun articol despre Doris Moldovan, discuțiile insultătoare la adresa ei curgeau valuri și lumea se hrănea zile în șir din acele bârfulițe de târg de provincie, le întorceau pe toate părțile și oamenii intrau pe site-uri numai ca să vadă ce se mai discută. Nimeni nu își asuma niciun comentariu, probabil că erau oameni care, în viața reală, o salutau și îi zâmbeau. Lucrurile au intrat într-o oarecare normalitate în momentul de față și cam pe toate site-urile de știri decente comentariile sunt ori moderate, ori controlate prin sisteme care te obligă să îți asumi identitatea.

Trend-ul în discuțiile despre Doris Moldovan a devenit, de la o vreme încoace, unul foarte, foarte admirativ. Mai mult de atât, se pare că sunt și câteva persoane misterioase în Bistrița, chiar în anturajul lui Doris Moldovan, care nu au altă preocupare decât să urmărească, pas cu pas, activitatea ei și oriunde s-ar afla, aceste persoane sunt și ele acolo. Nimeni nu le-a văzut și nu le poate identifica printre prietenii și cunoscuții lui Doris pe care îi știe toată lumea (e un oraș mic și chiar o lume destul mică, dacă stai să te gândești bine), dar aceste persoane există și trăiesc numai pentru a o admira pe Doris Moldovan.

Ele eu și niște profiluri de facebook, fără chip și viață proprie, singura lor preocupare fiind să posteze și să share-uiască activitatea lui Doris Moldovan și să comenteze la topic-urile despre ea. O anume Irina Văleanu pare să fie mereu în preajma lui Doris atunci cân ea face ceva. Această Irina îi urmărește fiecare pas și știe tot ce discută lumea despre ea, așa că își poate da cu părerea în mare cunoștință de cauză. Era exact acolo când Doris și-a făcut poză cu oamenii și oficialitățile la Năsăud, i-a studiat fiecare gest și mișcare, era de față când se discuta în birouri despre rochia ei de la Gala Femeii Europene și știe exact cum să contracareze comentariile sau reacțiile negative.

Andrei Tudor, ceva mai timid și mai rezervat, cu un profil mai angelic, nu e chiar în miezul problemei, dar e conectat mareu la activitatea lui Doris și își exprimă în permanență stima și admirația pentru ea, și, dacă e cazul, îi poate lua și apărarea față de oamenii „răi“ care au ceva cu ea.


Irina și Andrei par genul de persoane misterioase și obsedate care stau închise între patru pereți întunecați și au postere, afișe electorale, mici fotografii și articole tăiate din ziare cu „movie star-ul“ Doris Moldovan. În locul ei, noi ne-am cam face griji…

SPUNE-TI PAREREA