Doris Moldovan, poate cea mai titrată blondă din politica bistrițeană, se afișează, după caz, cu oamenii influenți. Și o face cu mândrie, de fiecare dată.

După ce și-au ales noua conducere, în urma unor alegeri de pomină, liberalii bistrițeni se pare că și-au dat seama că tot mai bine e alături PSD. Realizând că, dacă n-ai nicio șansă să faci opoziție, e mai bine să te guduri pe lângă putere. Vorba aia: „să fie bine pentru toată lumea”.

Așa se face că, îmbrăcați în costume populare, liberalii s-au tras în poză cu toată lumea, dar în special cu pesediștii și cu Liviu Dragnea. De la marea „pozăreală” în costume populare n-a putut lipsi Doris Moldovan, care, de ce să nu recunoaștem, știe să fie în cadru la toate evenimentele importante, în special la cele de la Năsăud.

Cu riscul de a stârni nostalgii în rândul foștilor pedeliști, ne aducem aminte că, acum 8 ani, tot în luna mai, Traian Băsescu venea la Năsăud și Doris apărea, culmea, tot în costum popular, în planul cu președintele. E drept că, pe atunci, Doris Moldovan era la început de carieră și nu în opoziție.

Concluzia e că nu contează cu cine o împarți (poza), atâta timp cât ți-o porți cu mândrie (ia).

Doris Moldovan – mai 2017

doris35

Doris Moldovan – mai 2009

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, 24 mai 2009, la sarbatoarea orasului Nasaud. Ajunsa la cea de a noua editie, sarbatoarea orasului Nasaud se desfasoara intre 24 si 28 mai, fiind organizata de Casa de Cultura "Liviu Rebreanu" Nasaud, Primaria si Consiliul Local Nasaud. MEDIAFAX FOTO

 

sursa foto: TimpOnline, Mediafax

SPUNE-TI PAREREA