Sâmbătă 13 mai, începând cu ora 16:00, va avea loc în sala de ședințe a Palatului Administrativ la o conferință de presă ocazionată de semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea a trei loturi din Drumul Județean 172D, Poarta Transilvaniei.
La eveniment vor lua parte Președintele Camerei Deputaților, Domnul Liviu Dragnea, Viceprim-Ministrul României și Ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Doamna Sevil Shhaideh, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Domnul Emil Radu Moldovan și primarii comunelor tranzitate de acest sector din DJ 172D.

Acest contract de finanțare face obiectul modernizării loturilor 2,3 și 4 aflate pe o lungime de 49,9 km din DJ 172D pe ruta Colibița – Bistrița-Bârgăului – Prundu Bârgăului (DN17) – Josenii Bârgăului (DN 17) – Strâmba – Ilva Mică – Măgura Ilvei.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de aproximativ 38 milioane de euro, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional.

SPUNE-TI PAREREA