Poiana cu Narcise din Munții Rodnei va fi pusă în valoare într-un mod deosebit, în acest an. Prima ediție a Sărbătorii Narciselor din Munții Rodnei va avea loc în perioada 20-21 mai.
Sărbătoarea este organizată de Primăria Comunei Rodna, Consiliul Local al Comunei Rodna și Asociația WildLifeRO Rodna, în parteneriat cu Parcul Național Munții Rodnei.
„Fiind o sărbătoare dedicată celor ce iubesc natura, drumețiile, mâncarea tradiționala și muzica bună, o singură zi ar fi fost prea puțin. Așa că ne-am gândit să avem două zile de sărbătoare, cu drumeții și programe artistice pentru toate gusturile“, au anunțat organizatorii.

PROGRAM:

Sâmbătă, 20 mai:
# ora 9.00 – plecare în grupuri organizate, de la Cabana Valea Secii spre Poiana cu Narcise de pe Saca
# ora 13.00 – toți cei care coboară din Poiană sunt așteptați la Cabana Valea Secii cu surprize la ceaun, preparate de Big Boletus!
# ora 17.00 – Program de muzică ușoară, la Km4, între Rodna și Valea Vinului
Invitați:
– Florin Săsărman, Vali Șerban și Alexandru Filip
– Gheorghe Ani
– Magda Pușkaș
– Daniel FăT
– Discotecă cu Mugurel și Bogdan de la X Factor
Focul de tabără ne va lumina seara!

Duminică, 21 mai:
# ora 9.00 – urcare cu însoțitori, de la Cabana Valea Secii
spre Poiana cu Narcise de pe Saca
# ora 13.00 – Big Boletus este la datorie, și îi așteaptă pe cei care se întorc de la narcise cu câte o porție de mâncărică făcută la ceaun!
#ora 16.00 – Program folcloric, tot la Km4
Invitați:
– trupa de Teatru Nescris DOR SOMEȘAN din Rodna
– Ansamblul Folcloric CETATE RODNA din Rodna
– Lenuța Filipoi
– Elena Hazbeiu
– Alexandra Buburuzan
– Grupul IZA
– Grigore LEȘE.

Sărbătoarea se va încheia în jurul focului de tabară! Iar pentru cei pasionați de astronomie, sâmbătă seara va avea loc și un Star-Party, cu ajutorul celor de Astroclubul Quasar Bistrița!

Securitatea manifestărilor va fi asigurată jandarmi montani, salvamontiști și rangeri de la Parcul Național Munții Rodnei!

SPUNE-TI PAREREA