Un tânăr din Bistrița a murit, săptămâna trecută, în Malta, unde se afla în vacanță. Fodor Csaba, aflat cu iubita lui într-o vacanță de trei zile, a făcut un atac cerebral și a murit fulgerător.
Conform unor surse apropiate familiei, băiatul, care locuia la Cluj-Napoca, unde era angajat la o multinațională, s-a plâns timp de câteva zile de dureri de cap. El a fost la un medic neurolog în Cluj-Napoca, care i-a spus că suferă de migrenă și i-a prescris niște calmante. Fără să bănuiască ce avea să i se întâmple, tânărul s-a îmbarcat în avion și a plecat la Malta. A ajuns cu bine acolo și chiar și-a sunat părinții să îi asigure că este în regulă . Dar, la scurt timp, starea lui s-a înrăutățit și s-a prezentat la urgență în Malta. Medicii de aici au încercat să îl salveze, dar el a intrat în moarte cerebrală și a decedat.
Fodor Csaba este unicul fiu al unei familii de etnie maghiară din Bistrița, părinții lui și familia fiind copleșiți de durere. Pentru repatrierea lui, mai mulți oameni i-au sărit familiei în ajutor, adunând suma necesară. O campanie de strângere de fonduri pentru Fodor Csaba a fost organizată și de organziația judțeană UDMR Bistrița-Năsăud. Trupul tânărulșui va ajunge astăzi acasă, urmând să fie înmormântat.
Transmitem condoleanțe familiei îndurerate!

SPUNE-TI PAREREA