Școala Generală din Rebra, modernizată complet cu o investiție de 3,2 milioane de lei din fonduri guvernamentale, au fost inaugurată duminică, 8 mai 2017, în prezența mai multor oficialități (primarul Ștefan Danci, inspectorul general școlar Camelia Tabără, deputații Daniel Suciu și Ioan Deneș).

Inaugurarea a fost întârziată din cauza indunațiilor din acest început de primăvară, școala fiind aflându-se pe curusl râului Rebra care a ieșit din matcă. Unitatea școlară deservește în jur de 300 de elevi și fucnționează de peste 45 de ani.

„Acum doi ani am avut doar câteva ore la dispoziție în lupta cu procedurile administrative pentru ca Școala Generală din Rebra să nu piardă finanțarea pentru reabilitarea integrală. Mă bucur că am reușit atunci iar astăzi am participat la inaugurarea ei. O școală cum nu sunt multe în județ, grație efortului primarului Ștefan Danci și echipei sale. Nu există mulțumire sufletească mai mare decât să ai sentimentul unui lucru bun la care ai participat prin activitatea ta. Iar o școală pentru copiii noștri este cea mai bună investiție pentru viitor“, a spus deputatul Daniel Suciu.

Lucrările demodernizare includ refacerea şi modernizarea tuturor spaţiilor, a învelitorii şi şarpantei, a faţadelor, inclusiv anveloparea termică, precum şi dotări noi de mobilier şi instalaţii.

Foto: facebook Daniel Suciu

SPUNE-TI PAREREA