Un tânăr din Bistrița, aflat în vacanță în Malta, a murit fulgerător în urma unui atac cerebral. Acesta s-a simțit rău, acuzând dureri puternice de cap și s-a prezentat la urgență. Medicii i-au dat calmante, dar nu i-au făcut investigații mai amănunțite. În momentul în care tânărul a luat avionul, starea lui s-a înrăutățit și a făcut un atac cerebral. Vestea a căzut ca un trăsnet peste părinții și rudele lui, care se află în acest moment în Malta pentru formalitățile de repatriere.

Conform libertatea.ro, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat că tânărul a murit în noaptea de 2 spre 3 mai în spitalul din Mater Dei din Malta. Potrivit conducerii unității medicale, cetățeanul român a fost internat la data de 25 aprilie 2017, iar începând cu data de 30 aprilie 2017 se afla în moarte clinică.

Familia tânărului aflat în moarte clinică a luat legătura cu consulul român la Catania, pentru a afla care sunt procedurile în vederea repatrierii. Rudele au aflat că ar avea nevoie de aproape 3.500 de euro pentru ca bărbatul să fie adus în țară.

Cei care vor să ajute părinții tânărului din Bistrița, pot luat legătura cu Mihai Leonti, tânărul brașovean, care a făcut publice mai multe conturi pentru donații pe următoarea pagină de Facebook.

SPUNE-TI PAREREA