Cristina Maria Vlașin, o bistrițeancă pasionată de muzică, participă la Vocea Spaniei. Ea are șanse să ajungă în finala castingului pentru această emisiune, printr-un sistem de vot online. Cristina se află, momentan pe locul trei, la aproape 2000 de voturi distanță față de locul patru.

Cu ajutorul vostru am reuşit să urc pe locul trei la “gana con tu voz” concursul care dă şansa oricărui artist să ajungă în faza finală a castingului emisiunii televizate La Voz (Vocea Spaniei)! Doresc să mulţumesc din suflet tuturor administratorilor grupurilor de romani din Spania, Italia, Anglia, Germania, Statele Unite, Franţa, Canada, Israel, Romania si tuturor zecilor de mii de romani de pretutindeni care m-au votat în aceste zile. De asemenea tuturor ziarelor si agentiilor de stiri care au preluat informatia. Ma simt copleşită de emoții şi vă mărturisesc că aceste zile au fost printre cele mai speciale din viața mea. Îmi sunteți tare dragi toți şi dacă aş putea v-aş mulțumi fiecăruia în parte. Vă mulţumesc din suflet pentru susținere şi am nevoie de sprijnul vostru în continuare“, a scris Cristina pe pagina ei de facebook.

Încă mai puteți vota, până în 21 mai, pentru Cristina Maria Vlașin, accesând acest link.

Cristina Vlașin este, în prezent, soția poetului Gelu Vlașin, ei fiind stabiliți în Spania de ani buni. Cristina este mamă a doi copii, David și Darius, dar reușește să se ocupe și de cariera sa muzicală.

Ea a terminat Școala de Muzică din Bistrița (1987-1995), Liceul de Arte din Baia Mare (1995-1999), după care a urmat Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca (2000-2005).

Între 2005 și 2007, a predat educație muzicală, la Colegiul Infoel din Bistrița.
A fost membră a corului „Antifonia”, dirijat de către Prof. Dr. Constantin Rîpă.

Este o fostă elevă a cântăreței Anca Parghel, alături de care a susținut mai multe concerte de jazz începând cu 2007 împreună cu Anca Parghel în clubul Green Hours din (București dar și în numeroase localități din Spania. Ulterior, la sfârșitul anului 2008, a susținut un concert la Madrid în memoria acesteia.

De-a lungul carierei a colaborat și cu alți muzicieni români cunoscuți, între care Anca Parghel, Mihai Melinescu, Tudor Anghelescu, Radu Șeu, Ioan Târziu, Szabolcs Trozner. Acestora li se adaugă și artiști din jazzul internațional (Nacho Camara, Nuria Elosegui, Pablo Perez Gil, Luis Antonio Martinez, David Sanz Reverte, Javi Navarro, Juanma Cremades).

În anul 2013 a devenit primul artist român invitat vreodată să cânte pe scena clubului Clamores Jazz – unul dintre cele mai renumite cluburi de jazz din Madrid. Concertul a fost susținut alături de membrii grupului Corcovado Rhythm Band. (sursa: Wikipedia)

SPUNE-TI PAREREA