Cartea lui Tibi Ușeriu, „27 de pași”, a ajuns astăzi la Penitenciarul Bistrița unde în jur de 150 de persoane s-au întâlnit cu autorul cărți și au primit autografe. Pentru persoanele private de libertate, cartea despre viața și reabilitarea lui Tibi, după ce a ispășit o pedeapsă aspră în pușcărie, reprezintă o sursă de inspirație și speranță.

„Astazi, in data de 3 mai, Tibi impreuna cu Tasuleasa Social a fost prezent in Penitenciarul Bistrita si a facut o donatie in carti pentru biblioteca penitenciarului. A impartasit experientele sale si a incercat sa inspire pe cei care isi cauta resursele interioare pentru a o lua de la capat. La acest eveniment au participat in jur de 150 de persoane private de libertate si cadre ale penitenciarului. Ne-am bucurat de aceeasta invitatie si de interesul manifestat in cadrul intalnirii fata de aceasta poveste.
In aceeasi ordine de idei, proiectul Tasuleasa Social – cartea „27 de pasi” a lui Tibi Useriu a ajuns si la Torino.
Cele 20 de volume au ajuns in parohia Sfânta Cruce din Torino în mâinile Parintelui Lucian Rosu care le va distribuì pe teritoriul piemontez in penitenciare”, a anunța asociația Tășuleasa Social.

 

SPUNE-TI PAREREA