Florentina Pop, cea care administrează sala de evenimente Miracolo, a lansat o invitație tuturor celor care doresc să petreacă o seară de sâmbătă specială, dar și să facă o faptă bună cu banii pe care i-ar cheltui în oraș la sfârșit de săptămână. Astfel, ea va organiza sâmbătă, 06.05.2017, de la ora 19.00, un eveniment special, cu multă bună dispoziție, momente muzicale, tombolă și alte surprize, mâncare și băuturi răcoritoare din partea casei. Invitații sunt îndemnați doar să doneze o sumă la alegerea fiecăruia, în scop umantar.

florentina popIdeea Florentinei a pornit de la un grup feminin pe care l-a creat și în cadrul căruia mai multe femei, din diverse categorii sociale, se pot întâlni, își pot întinde o mână de ajutor una alteia, la nevoie, sau pot aduna bani în scopuri caritabile.
La petrecerea de sâmbătă aceste femei pot veni singure sau însoțite, dar grupul poate fi completat și de alte persoane dornice de socializare, capacitatea sălii fiind de 200 de persoane.

„Aș dori pentru sâmbătă 06.05.2017 ,orele 19.00, să fac o invitație a femeilor aromate la Sala De Nunți Miracolo. Doresc să participăm la o petrecere a noastră a tuturor, însoțite de soți, perechea dorită sau cum doriți fiecare .
La petrecere voi invita și persoanele care au făcut parte din programul meu DE VORBA CU OAMENII STRĂZII. DORESC SĂ FIE O ZI DEOSEBITĂ. Vom face ceea ce ne va trece prin cap. Vom avea o seara cu muzica și DJ.Dacă vin și artiști printre noi sa aducă și sufletul de cântat“, a anunțat Florentina Pop pe facebook.

Prin acest eveniment, Florentina dorește să adune bani pentru o familie cu zece copii, dintre care patru sunt copii cu handicap. Peste toate acestea, se adună faptul că tatăl lor este invalid, având ambele picioare amputate, dar și faptul că locuiesc într-o casă ce stă să se prăbușească peste ei.
Din banii adunați, ea vrea să cumpere materiale de construcții și să le ridice o casă.

La petrecerea organizată de Sala de Nunți Miracolo, mâncarea și răcoritoarele sunt din partea casei, iar cei care vor să participe pot să aducă băuturi alcoolice sau să le comande de la Miracolo. Pe parcursul serii, invtații vor avea parte momente speciale de muzică, dans și alte surprize. De asemenea, cei care participă pot aduce diverse obiecte care vor fi puse în vânzare la prețul simbolic de  10 lei, bani care vor fi, de asemenea, donați.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de facebook a Florentinei Pop, dar și grupul ei de facebook.

Cei care vor să participe la petrecerea organizată la Sala de Nunți Miracolo și să doneze bani pentru acest caz umanitar pot să își anunțe participarea la numărul de telefon 0742255743.

SPUNE-TI PAREREA