Complexul Muzeal Județean Bistrița-Năsăud, sub o nouă înfățișare, va fi inaugurat vineri, 28 aprilie în prezența ministrului Culturii, Ioan Vulpescu.
Spațiile interioare și curtea au fost complet renovate, având un aspect total nou, cu fațade luminoase și spații verzi reamenajate.

„Ne apropiem cu pași tot mai repezi de inaugurarea lucrărilor de modernizare a Complexului Muzeal Județean, secția Bistrița!
Mai avem fix două zile până când una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Transilvania va fi redată circuitului public, în urma unui eveniment de ținută ”65 de ani de viață muzeistică” în județul Bistrița-Năsăud, la care va fi prezent Ministrul Culturii, domnul Ioan Vulpescu!
Vă așteptăm vineri 28 aprilie de la ora 15:00 să ne bucurăm împreună de această investiție.
Modernizarea Complexului Muzeal a avut loc în urma unui proiect inițiat de Consiliul Județean și finanțat prin Granturi SEE 2009-2014 cu suma de aproximativ 1,5 milioane de euro, a scris președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pe pagina sa oficială de facebook unde a publicat și mai multe fotografii din incinta muzeului.

Citește și:
Programul evenimentelor prilejuite de redeschiderea Muzeului Județean

SPUNE-TI PAREREA