Cristina Maria Vlașin, o bistrițeancă pasionată de muzică, participă la concursul La Voz (Vocea Spaniei). Cristina se află deja pe locul șase din aproape 200 de concurenți și poate fi votată în continuare AICI!


„Bună ziua tuturor!! Vă mulţumesc pentru susţinere, pentru fiecare vot în parte! Vă mulţumesc pentru fiecare mesaj de încurajare. Mulţumesc vouă, celor de pe grupuri, care faceţi o treabă extraordinară! Vă îmbrăţişez cu drag. Suntem la puţine voturi de poziţia a şasea!Mai spun încă o dată cum se procedează :
Click pe linkul de mai jos, scrieţi CRISTINA VLASIN si apoi votaţi. Se poate vota la interval de minim 1 oră, până pe 21 mai 2017“, a scris artista pe facebook.

Cristina Vlașin este, în prezent, soția poetului Gelu Vlașin, ei fiind stabiliți în Spania de ani buni. Cristina este mamă a doi copii, David și Darius, dar reușește să se ocupe și de cariera sa muzicală.
Ea a terminat Școala de Muzică din Bistrița (1987-1995), Liceul de Arte din Baia Mare (1995-1999), după care a urmat Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca (2000-2005).

Între 2005 și 2007, a predat educație muzicală, la Colegiul Infoel din Bistrița.
A fost membră a corului „Antifonia”, dirijat de către Prof. Dr. Constantin Rîpă.

Este o fostă elevă a cântăreței Anca Parghel, alături de care a susținut mai multe concerte de jazz începând cu 2007 împreună cu Anca Parghel în clubul Green Hours din (București dar și în numeroase localități din Spania. Ulterior, la sfârșitul anului 2008, a susținut un concert la Madrid în memoria acesteia.

De-a lungul carierei a colaborat și cu alți muzicieni români cunoscuți, între care Anca Parghel, Mihai Melinescu, Tudor Anghelescu, Radu Șeu, Ioan Târziu, Szabolcs Trozner. Acestora li se adaugă și artiști din jazzul internațional (Nacho Camara, Nuria Elosegui, Pablo Perez Gil, Luis Antonio Martinez, David Sanz Reverte, Javi Navarro, Juanma Cremades).

În anul 2013 a devenit primul artist român invitat vreodată să cânte pe scena clubului Clamores Jazz – unul dintre cele mai renumite cluburi de jazz din Madrid. Concertul a fost susținut alături de membrii grupului Corcovado Rhythm Band. (sursa: Wikipedia)

SPUNE-TI PAREREA