Fundația Inocenți se află pe ultima sută de metri în pregătirea celei de a XI-a ediții a Olimpiadei Inocenţilor. Membrii fundației derulează o campanie de strângere de fonduri, punând în vânzare “Lampioane pentru Inocenți” și bilete pentru Tombolă.

„Fundația Inocenţi organizează campania de strângere de fonduri ”Lampioane pentru Inocenți”, și Tombola în preambulul Olimpiadei Inocenților.
Pe langă scopul declarat de strângere de fonduri, această campanie reprezintă un gest de solidarizare cu cauza tuturor copiilor noștri, în special cu cei cu dizabilități, care se confruntă cu multiple probleme.
În prima zi a evenimentului „Olimpiada Inocenților” (10 Mai 2017), la ora 20:00 va avea loc lansarea lampioanelor – “Lampioane pentru Inocenți”. Cu această ocazie, se va realiza și extragerea biletelor câștigătoare de la tombolă.
La tombolă poate participa orice persoană fizică sau juridică, fiind puse la bătaie premii importante precum: tabletă, X-Box și marele premiu – o BICICLETĂ!
Prin generozitatea doamnei Cristina Ionela Toadere, directorul general în cadrul S.C. ComAutoSport S.A., căreia îi mulțumim pe această cale, câștigătorul marelui premiul se va bucura de o bicicletă excepțională, cu schimbător de viteze- 6 trepte, echipare originală Shimano, pliabilă, numai bună pentru vacanța care urmează!
Ne-au mai rămas încă 200 de lampioane, pe care dorim să le oferim celor care fac donații de minim 10 lei și 200 de biletele de tombolă cu care puteți câștiga în schimbul unei donații de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate de la Fundația Inocenți (str. Toamnei, nr. 1 A) de luni pâna vineri, interval orar 8-16, sau în ziua premergătoare evenimentului la standul special amenajat. Pentru mai multe detalii și donații puteti contacta coordonatorul de eveniment Andrada Miron la numarul de telefon 0745 607753. Vă mulțumim pentru susținere și vă așteptăm să ramaneți alături de cauza copiilor noștri!“, a transmis Fundația Inocenți într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA