Telciu este în doliu astăzi. Vasile Moldovan (36 de ani) și Gabriel Rebrișorean (17 ani) au fost conduși pe ultimul drum. Înmormântați la ore diferite, Vasile Moldovan a fost adus la Biserica Ortodoxă la ora 11:30, iar Gabriel Rebrișorean la ora 14:00, ambii fiind transportați cu aceeași mașină.

Gabriel Rebrișorean a fost înmormântat în cimitirul care se află vizavi de casa în care a locuit timp de aproape 18 ani. La înmormântarea acestuia au fost prezenți foștii colegi de generală, foștii profesori, dar și fosta lui învățătoare.

Îmbrăcat în negru, tot Telciul a plâns astăzi, tinerii fiind așteptați la Biserică de sătenii îngroziți de cele întâmplate.

Așa ceva nu a mai fost la noi în sat. Nu țin minte să fi fost 4 morți de la noi din sat. Sper să le fie învățătură de minte tinerilor prezenți la înmormântare și tuturor tinerilor , dar mai ales celui care a supraviețuit accidentului”, a precizat o consăteancă.

De asemenea, Ion Boiciuc (19 ani), cel care conducea mașina, a fost tot astăzi condus pe ultimul drum, acesta fiind înmormântat în Bistra, județul Maramureș.

Cel mai tânăr dintre ei, Gabriel Dumitru Hordoan (15 ani) va fi înmormântat mâine, acesta urmând a fi adus pentru a primi taina prohodului la Biserica Catolică din Telciu.

SPUNE-TI PAREREA