Foto: gsp.ro

Astăzi a început Campionatul European de gimnastică, la Cluj, iar în prima zi a avut loc un incident grav în care a fost implicat un sportiv legitimat la CSM Bistrița.

Sursa foto: gsp.ro

În calificările la masculin, Laurențiu Nistor a căzut de la bara fixă. Medicii de la SMURD au intervenit de urgență și l-au transportat de urgență la spital.

Din fericire, sportivul nu are nimic grav, ci doar o contractură. Totuși, pentru a fi siguri că sportivul este în afara oricărui pericol, medicii l-au transportat la spital.
„La câteva secunde de la începerea exercițiului, Laurențiu Nistor a ratat prinderea barei și a căzut pe burtă la mare distanță de aparat. Rămas nemișcat, sportivul a fost imediat înconjurat reprezentanții staff-ului lotului României și de o echipă de medici. El le-a comunicat acestora că accidentarea a survenit la spate, iar medicii au decis să îi imobilezeze gâtul. Nistor a petrecut câteva minute nemișcat pe saltea, până când medicii l-au scos pe targă“, relatează sportulbistritean.ro.

Conform sursei citate, Laurențiu Nistor are 23 de ani și s-a născut la Sibiu. A venit acum 10 ani la Bistrița, unde a fost legitimat la CSM. A făcut parte din lotul național de juniori, iar acum e în lotul mare. E vicecampion național cu echipa bistrițeană, care ș-a păstrat în 2016 locul2 obținut în 2015, între Steaua și Dinamo. Celălalt bistrițean din lotul național care participă la europenele de la Cluj-Napoca e Cristian Bățagă.

PROGRAM Campionatele Europene 2017

19 aprilie – calificări masculin
20 aprilie – calificări feminin
21 aprilie -individual compus masculin și feminin
22 aprilie – finale pe aparate masculin și feminin
23 aprilie – finale pe aparate masculin și feminin

Competiția este transmisă în exclusivitate de TVR.

SPUNE-TI PAREREA