Liberalii bistrițeni și-au îndreptat atenția, zilele acestea, spre gesturi creștinești și fapte bune în pragul Sărbătorilor Pascale. Păstrând o tradiție mai veche, membrii organizației municipale au dus mai multe pachete cu alimente oamenilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din oraș.

pnl pachete caminul de batrani
„În prag de sărbătoare pascală, Biroul Politic Municipal al Partidului Național Liberal, Organizația Bistrița a vizitat Căminul de Bătrâni al orasului, păstrând o tradiție veche. Liberalii au dorit să aducă lumină în sufetul celor mai în vârstă dintre bistrițeni și să le transmită sărbători pascale binecuvântate“, a transmis biroul de Presa PNL Bistrița.

Liberalii din organizația de tineret, pe de altă parte, s-au decis să înveselească și să îndulcească puțin Vinerea Seacă (Vinerea Mare), oferind trecătorilor ciocolată și cozonac.

„Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale Organizaţia Municipală de Tineret a PNL Bistriţa va oferi vineri 14.04.2017 începând cu ora 13.00 trecatorilor de pe pietonalul Liviu Rebreanu şi nu numai, ouă de ciocolată, cozonac, iar cei mai mici se vor bucura şi de dulciuri. Evenimentul devenit deja o tradiţie al tinerilor liberali bistriţeni este desfăşurat cu prilejul celebrării Învierii Mântuitorului Iisus Hristos şi este sprijinit de către consilierii municipali şi judeţeni ai PNL precum şi de alţi seniori ai partidulu. Cu această ocazie membrii Organizaţiei Municipale de Tineret a PNL Bistriţa transmit tuturor credincioşilor un mesaj de pace şi linişte sufletească, sperând că acest Mare Praznic să îi găsească pe toţi mai buni şi mai aproape unii de alţii, iar bucuria şi lumina Învierii Domnului să triumfe în sufletul fiecăruia dintre ei sperând că vom găsi puterea cu toţii să privim spre viitor cu gânduri bune de înţelegere şi respect pentru semenii noştri“, au transmis tinerii liberali într-un comunciat de presă.

SPUNE-TI PAREREA