Medicul pediatru, Simona Tătar, concediată abuziv la începutul acestui an din cadrul Spitalului Clinic de Copii Cluj a câștigat în prima instanță de judecată. Judecătorii i-au dat câștig de cauză, după ce medicul bistrițean Simona Tătar a contestat decizia prin care i-a fost desfăcut contractul de muncă.

„Admite acţiunea formulată de către reclamanta TATAR SIMONA-ALEXANDRA, în contradictoriu cu pârâtul SPITALUL CLINIC DE URGENŢĂ PENTRU COPII. Anulează Decizia nr. 6/10.01.2017 emisă de pârât. Reintegrează reclamanta pe postul şi funcţia deţinută anterior emiterii deciziei contestate. Obligă pârâtul la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de salariată, începând cu data de 11.01.2017 şi până la reintegrarea efectivă, sume actualizate cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective, precum şi dobânda legală.”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Decizia magistraților nu este definitivă, poate fi contestată în termen de 10 zile la Curtea de Apel Cluj, conform stirimed.ro.

„O ”săptămână a patimilor” care a ținut de la Crăciun până la Paște 🙂 Azi – o primă rază de soare! Mulțumesc mult tuturor pentru susținere”, a scris medicul Simona Tătar pe pagina sa de Facebook.

Despre cazul Simonei Tătar, ObservatorBN a scris aici, în luna ianuarie.

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA