Casa EMA se extinde și se reinventează. Un proiect inovativ și unic în Bistrița, de extindere și de renovare a centrului Casei EMA se va realiza în următorii ani. Proiectul este în valoare de 600.000 de euro și va fi depus pentru finanțare europeană.

Noul proiect va avea ca finalitate un Centru Wellness Spa complex și va oferi toate serviciile, de la bazine de înot, până la restaurant cu specialist în nutriție și spații de cazare.

Clădirea în care funcționează acum CASA EMA va suferi mai multe modificări și se va extinde. Noua Casa EMA va fi pe 4 nivele: demisol + parter + etaj + terasă.

La demisol se va construi un vestiar unisex iar la parter, pe lângă piscină, jacuzzi și zona spa, va mai apărea un bazin cu apă sărată. La etaj, se va construi un restaurant cu specific wellness iar la ultimul nivel va fi amenajată o terasă mai mare, pentru plajă.

Centrul SPA va oferi servicii mai complexe decât în prezent, cu salină, cu un bazin de jacuzzi mai mare (25 mp), cu un bazin de apă sărată și cu saună umedă (baie turcească).

Pe lângă modernizarea centrului SPA, noutățile pe care le va aduce noul proiect sunt restaurantul și spațiile de cazare. Restaurantul va fi cu specific wellness, cu lounge la etaj, unde se va servi mâncare gătită sănătos. De asemenea, vor fi amenajate 10 spații de cazare, pentru turiști, la etaj și la mansardă. Și spațiul unde funcționează piscina în prezent va fi modificat, cu pereți de sticlă pentru priveliște și cu o mini-tribună cu scaune pentru părinții care vin cu copiii la înot.

“Prin acest proiect vrem să completăm gama de servicii și vrem să ieșim din oraș cu publicul țintă, să ajutăm la dezvoltarea turismului urban din Bistrița. Am făcut studii de piață și credem că lumea o să reacționeze bine, ținând cont că vom oferi toate serviciile în același loc. Ne așteptăm la un grad de ocupare a spațiilor de cazare de 70-80 la sută”, spune Mihai Oprea, administratorul Casa EMA și unul dintre artizanii noului proiect.

Practic, noua CASA EMA va funcționa după principiul one stop shop, adică va avea toate serviciile, inclusiv psiholog și specialiști în nutriție, pentru cei care doresc un stil de viață sănătos și se va adresa unui public mai mare, de la bistrițenii activi și până la turiști sau companii care vor să desfășoare acțiuni de team-building și de relaxare cu angajații.

Proiectul, în valoare de 600.000 de euro, va fi depus pentru finanțare pe Programul Operațional Regional (POR), măsura 2.2, pentru IMM-uri, cu 60 la sută finanțare europeană. Termenul de finalizare este estimat pentru anul 2020.

casa3 casa2 casa

casa3

SPUNE-TI PAREREA