Majoritatea parlamentară a votat marți, pentru înscăunarea lui Florin Iordache, fostul ministru al Justiției, în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Toți parlamentarii Partidului Mișcarea Populară au votat împotrivă.

„Domnul Iordache și-a demonstrat deja „calităţile”. Incompetență, comunicare deficitară şi aroganţă sunt singurele calificative care îl pot descrie. Un ministru care răspunde la orice întrebare cu „altă întrebare” nu are ce căuta în nicio structură de conducere a statului. Or, funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor este una extrem de serioasă şi responsabilă, calităţi pe care domnul Iordache nu le poate onora. Întrucât noi nu ne putem declara reprezentaţi de un astfel de personaj, PMP a votat  împotriva alegerii domnului Iordache în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Din păcate, voturile noastre au fost insuficiente”, a declarat Ionuţ Simionca, deputat PMP.

Deputatul PSD Florin Iordache a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor cu 211 voturi „pentru” şi 77 „împotrivă”.

SPUNE-TI PAREREA