Ludovic Orban vrea să conducă marele PNL și cică ar avea și șanse să câștige alegerile. După toate semnalele societății, după mesajele pe care chiar liberalii le-au dat despre primenirea clasei politice, una dintre soluțiile găsite de PNL pentru șefie ar putea fi Ludovic Orban. Mai jenant e că, deocamdată, alternativa liberalilor la Ludovic Orban este Cătălin Predoiu.

În orice caz, grea alegere. Între Orban și Predoiu e greu să îți dai seama care dintre ei poate duce partidul mai jos decât e.

Mă întreb ce le poate zice liberalilor un om care a eșuat în ambele meserii, de politician și de chitarist, dar parcă a fost mai simpatizat în a doua dintre ele.

Comedia e la ea acasă și în PNL Bistrița-Năsăud, unde Robert Sighiartău se anunță, dar nu convins, mesia organizației județene. Tânărul deputat candidează la șefia filialei, dar parcă ar mai aștepta să fie rugat. Cunoscut ca și candidatul care ieșea oricum parlamentar, Robert a prins gustul politicii și vrea să pună umărul la revigorarea partidului. Sau să-i dea un umăr pentru a-l împinge mai jos.

Când îi vezi pe ăștia, în eternele lor încercări de a renaște partidul, te întrebi dacă n-ar fi mai potrivit să modifice săgeata aia de pe siglă, cu vârful în jos.

2 COMENTARII

  1. Florin Chereji consilier local din partea PNL este incompatibil

    Desi Florin Chereji este si presedinte a Asociatiei Bistrita Civica, aceasta asociatie primeste bani de la Primaria Bistrita. Aceasta este o incopatibilitate izbitoare.
    Spre exemplu Asociatia lui Chereji va primi 12000lei pe proiectul Concurs Cine stie castiga ‘Cunosc valorile Bistritei?’

    Este o ciudatenie PNL: tu sa votezi si tot tu sa iei banii!

SPUNE-TI PAREREA