Dorina Oltean, soția fostului președinte al PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Oltean, a încetat din viață la vârsta de 63 de ani. Aceasta suferea de mai mulți ani de o boală cruntă. În ultima perioadă, Ioan Oltean a stat tot timpul alături de ea la o clinică din Cluj-Napoca. Cei doi au împreună o fiică, Maria Oltean, studentă la o universitate din Elveția.

Cei care vor să-și ia rămas bun de la Dorina Oltean și să o conducă pe ultimul drum sunt așteptați la slujba de priveghere care va avea loc luni, 27 martie, de la ora 18.00, la capela de pe Tărpiului și la ceremonia de înmormântare care va fi oficiată miercuri 29 martie, la amiază, la biserica din Unirea.

„Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud este alături de dl. președinte Ioan Oltean, acum când se desparte cu multă durere și tristețe de soția sa, Dorina. Sincere condoleanțe întregii familii! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a transmis președintele PNL Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău.

„Președinte Organizatiei Municipale a Partidului National Liberal Bistrita, dl. Sorin Hangan  exprimă sincere condoleanțe domnului Ioan Oltean și familiei acestuia, care acum trece printr-o grea perioadă, cauzată de trecerea la cele veșnice a soției sale. În aceste momente suntem alături de domnul Ioan Oltean și de întreaga sa familie și ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să aibă grijă de familia greu încercată! Dumnezeu să o  odihnească în pace!”, transmite Organizația Municipală a PNL Bistrița.

„În numele meu și al colegilor din organizația PSD Bistrița-Năsăud, doresc să transmit sincere condoleanțe domnului Ioan Oltean, în acest moment greu, cel de trecere la veșnicie a soției sale, doamna Dorina Oltean. Chiar dacă am împărtășit și împărtășim valori politice diferinte, vreau să îi transmit domnului Ioan Oltean că în aceste momente de grea încercare sunt cu sufletul și gândul alături de el și de familia îndoliată! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a transmis președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Observator BN transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

SPUNE-TI PAREREA