Vița de Vie va concerta astăzi la Bistrița (sâmbătă, 25 martie) la Casa Armatei. În deschidere vor cânta Fentăm Terra  și 7 Pași, iar concertul va fi urmat de o petrecere cu Poliglot.

Vița de Vie este o cunoscută formație de rock alternativ (ocazional influențe rap, hardcore, jazz, și reggae) înființată în 1996.
Primul lor album, „Rahova”, a fost realizat în 1997. Cel mai recent album se numește ‘Șase (+)’ a fost lansat pe 29 octombrie 2016 , la Arenele Romane,alaturi de Flesh Rodeo,Tourette Loulette,Gray Matters,The Kryptonite Sparks si Days of Confusion.

Membri:
Adrian Despot (voce, chitară)
Adrian Ciuplea (chitară bas)
Cezar Popescu (chitară)
Sorin „Pupe” Tănase (tobe; co-fondator)
Mihai Ardelean (clape)

„De pe culmile Alpilor francezi până pe dealurile Nasăudului. De la montan la urban. Ne vedem la Bistrița!“, a transmis fanilor, trupa Vița de Vie, pe pagina oficială de facebook.

Solistul Adrian Despot are și un mesaj video pe care îl puteți viziona mai jos:

Fentăm Terra (Kalcedonik, Daxx și Zellu) sunt bistrițenii care au deja în spate câțiva ani de hip-hop, mai multe albume muzicale dar și talentul de ridica sala în picioare.

Fentam Terra (2)

7 Pași este o trupă rock nou-nouță din Bistrița care îi are în componență pe Mihail Petruț (tobe), Bogdan Dănilă (chitară), Mihai Oprea (voce) și Ovidiu Moldovan (chitară bas). ei vor debuta, în această formulă, la concertul WTF Generation, având și o piesă originală, Beautifull Mess.

7 pasi

Puteți intra pe pagina și pe pagina de facebook a evenimentului!

Concertul este organizat de către echipa publicației noastre, Observator BN, împreună cu Pub Corso Cafe, face parte din seria de evenimente organizate sub sloganul WTF Generation și este susținut de Ciuc Premium. Intrarea costă 30 de lei, iar biletele se găsesc la Pub Corso Cafe și la intrare.
Evenimentul începe la ora 21.00.
Parteneri: TMK, Zile și Nopți
Sponsori: RCB Electro, Protermline, Proeliezer, Consult Imobil.
Eveniment organizat cu sprijinul Centrului Județean pentru Cultură și a Centrului Cultural Municipal. 

SPUNE-TI PAREREA