Au mai rămas câteva ore din ziua fericirii de la Casa EMA. Astăzi, primești mărțișorul târziu de primăvară!

De HAPPY DAY, Casa EMA îți pune la dispoziție mai multe oferte de nerefuzat. Doar astăzi, 23 martie, veți putea profita de promoții, în rest prețurile sunt cele normale.

În cazul în care vrei să adopți un stil de viață activ, la doar 89 de lei beneficiezi de sala de fitness timp de 30 de zile, intrări nelimitate… unde mai pui că ai inclusă şi sauna. Dacă preferi să te relaxezi, unde e mai bine decât la piscina Casei EMA? Piscină, jacuzzi şi saună la doar 160 de lei. Valabilitatea abonamentului Piscina Happy este de 60 de zile cu 10 intrări. Tentant, nu?

Indiferent ce pachet alegi, răcoreşte-te cu cea mai gustoasă limonadă de pe aici, supranumită şi Limonada Senzație. Mniammmmm!!!

Nu în ultimul rând, CASA EMA mai propune ceva fain: joia din 23 martie trebuie să o aloci pentru niște ture de înot. Intrarea va fi doar 16 lei. „Ți-am pregătit tot felul de servicii cu preț mic, mic! Imposibil să nu ți se potrivească vreuna. Nu trebuie să alegi musai, poți opta pentru toate care îți fac cu ochiul”, anunță CASA EMA.

Nu ajungi la recepție să iei doza de relaxare și sport? Nu-i bai, abonamentul Piscină Happy este disponibil pentru tine și online, direct de aici: www.shop.casaema.ro. Toată ziua, până la miezul noții.

Acum nu mai ai scuze, așa că hai, ne vedem la CASA EMA!

SPUNE-TI PAREREA